fredag 25 januari 2013

Födelsedag

Idag tänker jag på mamma. Hon föddes den 25 januari 1923 och skulle alltså ha fyllt 90 år idag. I början på maj är det fyra år sedan hon dog och de åren har gått mycket fort. Några dagar innan hon dog fick vi tillträde till huset som vi bor i nu och mamma var fullt på det klara med att vi skulle byta boende. Men tyvärr fick hon aldrig se huset mer än på bild.

Nu är vi på gång igen med att ändra boendet. Vi håller på att förbereda så vi kan lägga ut huset till försäljning så snart vi hittat ett annat boende. Främsta orsaken är att vi inte vill ha trappor och så ska det bli skönt att slippa snöskottning och annat trädgårdsarbete. Jag tappade gnistan och intresset för trädgården när fåglarna hackade sönder alla våra äpplen i höstas och inte lämnade ett enda till oss.

Vi bevakar och går på visningar när vi hittar lämpliga lägenheter. Överst på vår kravlista är bra kommunikationer och sedan har vi ett tjugotal punkter som vi helst vill ha tillgodosedda. Men....förmodligen kan man inte få precis allt man vill och vi måste tillstå att vi är oerhört bostskämda med ganska så modernt och rymligt boende.

På förmiddagen var vi i centrum och handlade mat och blommor. Det blev tre krukväxter för närmare 900 kronor. De ska snart packas upp och ställas på plats i köksfönstret så det ser fint ut på måndag när fotografering ska ske. Kanske kommer det en bild på dem lite senare idag.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar