onsdag 6 februari 2013

Lägenhet

Vi har sedan i höstas letat lägenhet och gått på en del visningar av. Men ingenting har fallit oss i smaken, bortskämda som vi är. För ca en månad sedan skrev vi en kravspecifikation med ett
20-tal punkter väl medvetna om att några av dem kan vi inte få uppfyllda. I söndags var vi på en visning på en 4:a i Farsta Strand (samma bfr förening som Anita och Lennart bor i) och nu har vi slagit till. Ja, faktiskt alla punkter utom en stämde med vår kravspec. Vi vill ha kök som man kan stänga en dörr till så man slipper osa ner hela lägenheten när man lagar mat och här var det öppen planlösning för säljaren hade tagit bort väggen mellan köket och vardagsrummet. Så det första vi ska göra är att återställa väggen.

 I dag på förmiddagen var vi hos mäklaren och skrev kontrakt. Japp, ibland går det fort men vi tror att detta blir optimalt för oss. Och så länge Anita och Lennart bor kvar blir vi grannar, men inte så nära att vi kan spana in i varandras fönster.

Vi har satt tillträdesdag 10 maj och nu ska jag kontakta mäklaren som ska sälja vårt hus att det är bara att köra igång. Fotografering och alla andra förberedelser är klara.


2 kommentarer:

  1. Toppen, ni kommer säkert att trivas :)

    SvaraRadera
  2. Man får gratulera! :)
    Kram från Tina

    SvaraRadera