onsdag 17 april 2013

Bokat flyttfirma

Nu har vi bokat en flyttfirma, en stor bil och två flyttkarlar om ska flytta våra möbler. Det blir den 3 juni och den 5 juni räknar vi med att flyttat pianot. Vi behöver nog några dagar på oss för att få ordning på möbleringen i vardagsrummet som ska vara färdigmöblerat när pianot ställs dit på lämplig plats. Vi kommer från den 10 maj då vi får tillträde till lägenheten att flytta över prylar successivt och vi ska låna några flyttkartongen av Anita och Lennart. Det kommer att bli många vändor fram och tillbaka. Vi har också fått garageplats så vi har någonstans att ställa bilen.

Det mesta av de viktiga administrativa sakerna som el, försäkring, tele/TV/bredband är klart. Återstår adressändringar men det tar vi i slutet på maj.

Datum för när vi ska lämna huset är flyttat från den 28 juni till den 13 juni. Köparna ville flytta in här före midsommar och de kommer att flytta över lite möbler den 30 maj från den lägenhet de sålt och i gengäld behöver vi inte flyttstäda. Men vi kommer att rensa avlopp och gör en sista ugnsrengöring så ugnen är någorlunda fräsch samt se till att badrum och dusch är OK.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar