söndag 7 april 2013

Möbleringsproblematik

I dag har vi ägnat oss åt att föröka klura ut hur vi ska möblera lägenheten och vi har ännu inte kommit fram till optimal lösning. Vi har inga exakta mått men när vi var på visningen mätte vi ett av rummen och med utgångspunkt från det har vi räknat fram måtten på vardagsrummet. Det är just vardagsrummet som är lite problematiskt att få till. Men vi har i alla fall ingen flygel att ta hänsyn till. Vi får ta dit möblerna först och när de är på plats tar vi dit pianot. Vi har några olika förslag och den 5 maj ska vi till lägenheten och träffa säljaren. Han ska bl a visa oss källarförrådet, tvättstuga och delge oss annan nyttig information. Vi ska då passa på att mäta vardagsrummet så vi får exakta mått.

Vi kommer inte få plats med allt så vi får prioritera. Vi vill ha ett matbord i vardagsrummet så redan nu tänker vi bort bokhyllorna. Och så skänken som tillhör matsalsmöbeln vill vi gärna få plats med i vardagsrummet.


1 kommentar:

  1. Problem att flytta med allt när man byter till mindre, men det van vara skönt att rensa och bara ta med det viktigaste.

    SvaraRadera