måndag 6 maj 2013

Börjat packa så smått

I dag har vi börjat med att packa det nödvändigaste inför flytten. Toapapper, kaffebryggare  och andra viktiga saker som vi behöver så vi kan fika och äta något enkelt när vi är där fram till den 3 juni då vi flyttar möblerna. I morgon på kvällen ska vi träffa säljaren i lägenheten, han ska visa oss diverse nyttigheter såsom källaren, tvättstugan mm. Vi ska också passa på att kolla takhöjd och måtten i vardagsrummet.  Vi kommer på onsdag att beställa kyl/frys med överskåp så därför är takhöjden viktig.

På fredag ska vi träffas hos mäklaren och göra upp affären och efter det så åker vi till lägenheten.  Vi ska då träffa hantverkarna som ska sätta upp en vägg och måla köket och sätta upp nya tapeter i ett rum. Och så ska vi börja med att sätta upp hyllor i källarförrådet så vi kan tömma vårt förråd här.

Det kommer att bli många turer med bilen de närmaste veckorna och det är skönt att det inte är så långt. Cafébordet och stolar till balkongen ska tas dit på fredag så vi har något att sitta på.


1 kommentar: