måndag 13 maj 2013

Källare och köksbänk

Stefan var på S:t Eriks i dag och jag uträttade en del ärenden i centrum så det blev inget gjort i lägenheten förrän efter lunch.

Då grep vi oss an med att packa upp och ställa i ordning i källaren. Alla kartonger uppackade och det gick snabbt, jag kollade inte på klockan men det var ett effektivt jobb. Stefan plockade upp ur kartongerna och jag ställde in prylarna på lämpliga hyllor.

Desto längre tid tog det att göra oss av med köksbänken. Otymplig och tung var den men vi fick ner den i bilen och så en tur till återvinningen där det var lång kö. Vi väntade nog minst en halvtimme innan vi kom fram. Väl framme tog det inte lång tid så nu är det morsning och goodbye till den bänken, eller köksö som säljaren kallade den.

Tillbaka till lägenheten där vi fick fika på balkongen. Det var riktigt varmt när solen gassade på och det är nog läge att sätta upp parasollet. Men det är härligt att det är försommar nu.

Och så har vi fått våra namn på postboxen och på grejen vid vår dörr där tidningsbudet lägger DN. Kul, nu känns det att det är på riktigt det här.


1 kommentar:

  1. Omedelbar tanke, var Stefan på isbrytaren S:t Erik? Så kom Lennart och läste, han tipsade att det nog var sjukhuset som åsyftades. Såklart!

    Måste nog få kika in i källaren endera dan, för där får ni nog klart först!

    SvaraRadera