fredag 31 maj 2013

Kyl och frys

Dagen började som vanligt med en tur till lägenheten. Vi tömmer nu allt innehåll i de möbler som flyttgubbarna ska ta på måndag. I dag var det dags för skänken i vardagsrummet och dess spännande innehåll. Vi börjar bli rutinerade för det tog inte så lång tid trots att vi fyllt bilen och vi var hemma i god tid så vi kunde ägna oss åt lite matlagning. Vi kokade färska rödbetor som vi båda tycker är vansinnigt gott och till det blev det kalvsylta.

Mellan klockan ett och halv fyra hade vi fått uppgift om att leveransen av kylen och frysen skulle ske och förmodligen ganska så nära ett. När vi kom fram till lägenheten gick Stefan upp med det som vi hade med oss och jag körde bilen till garaget och precis när jag kommer tillbaka ser jag att de är på gång så de behövde inte ringa för att bli insläppta. Det tog dem cirka en halvtimme så var det hela klart och installerat.Det artar sig. På måndag kommer hantverkarna och sätter dit luckan
till högskåpet som de kapat en liten bit.

Vi hade inte beställt bortforsling av gamla kylskåpet men vi betalade dem för att göra det så vi slapp köra till återvinningen med det. Det var skönt att slippa. Istället åkte vi till Bauhaus och fick oss tillsågat några hyllplan till hallgarderoberna. Sedan åkte vi till Mio och köpte köksbord och fyra stolar samt en matta till köket. Bordet och stolarna får vi på onsdag.

1 kommentar:

  1. Ser snyggt ut! Med skåp upp till tak menar jag. Tänk om hantverkarna kunde fixa överskåp till våra olika höjder på köksskåpen.

    SvaraRadera