måndag 20 maj 2013

Lister och spiskåpa

Dagens jobb har främst  bestått av att köpa golvlister till de två rum plus köket som renoveras. Vi blev tvungna att åka två turer till Bauhaus för det visade sig att glipan mellan vägg och golv var för stor i köket och Stefans rum så vi fick köpa ytterligare en list för att täcka upp nere vid golvet. Man har lämnat en alltför stor glipa när man la parketten, så oproffsigt gjort.

Vi köpte också en enklare spiskåpa utan fläkt och motor. Vi hade tänkt köpa en häftigare variant med bra sug men då måste man sätta i en grej för ca 2 000 kronor för att ta bort effekten och då blir det ju helt meningslöst. I föreningen finns en fläkt på taket som kåpan kopplas till. Vi ville ändå byta ut den gamla för den var så ful och ofräsch. Hoppas att det kommer att fungera någorlunda och vi är glada för att  vi sätter upp en vägg så man kan stänga köksdörren och öppna fönstret så man slipper os i hela lägenheten.

I övrigt har vi (alltså Stefan) satt upp gardinstänger i mitt arbetsrum och jag har provat med gardiner så nu ska de kapas en bra bit. Tanken är att jag ska göra det i kväll.

I det hela en ganska så lugn dag. Vi var hemma vid tre och sen dess är det vila som gäller.

1 kommentar:

  1. Funderar på att aldrig mera flytta ;) - bara om den nya lägenheten är i toppskick. Lugn dag - Lennart höll inte med!

    SvaraRadera