onsdag 1 maj 2013

Sista valborgsfirande i huset

Det blev lite av sista natten med gänget. Sista valborg här i huset och förmodligen en av de sista festerna här. Anita, Lennart och Börje kom och förgyllde vår tillvaro. Anita har skrivit på sin blogg och jag instämmer med henne, det var väldans trevligt.

I dag har Stefan och jag fortsatt med en del praktiska förberedelser inför flytten. Först åkte vi och köpte en liten roller (5cm). Vi kommer att spackla igen de värst hålen i väggarna och måla över med väggfärg i exakt samma nyans som väggarna. Först skruvade Stefan ner en hylla i hallgarderoben och en del krokar som vi hade satt upp där. Efter spackling målade jag och det blir bra så vi fortsatte med att skruva ner paradhandukshängaren och under den, väl gömd, har vi haft mixerstaven på väggen. Nu är de hålen igenspacklade och jag ska måla över så snart spacklet torkat.

Vi tittade in i en möbelaffär och kollade på köksbord med tillhörande stolar. Vi hittade ett fint bord och jättesköna stolar men det hela skulle gå på ca 13.000 kronor och det tyckte vi var att ta i. Men så hittade vi bord och stolar som var ganska så mycket billigare och som vi förmodligen kommer att slå till på om några veckor.

Från fyrverkeriet i går kväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar