fredag 31 maj 2013

Snart slut

För varje dag kommer vi några steg framåt i flyttprocessen. Gårdagen började med att vi åkte med ett lass som ska till källaren som vi ställde på plats. Det är hart när omöjligt att hålla reda på alla turer vi gör.

 Till källaren. Plastbackarna innehåller leksaker


Strax efter elva kom köparna av vårt hus för att ställa in möblemang och kartonger från den lägenhet som de sålt och köparna ville ha tillträde till 1 juni. Eftersom vi redan har tömt ett rum så svarade vi ja på deras förfrågan att ställa köra hit grejer i stället för att de först ska köra ut allt till ett sommarställe som de har på Värmdö för att två veckor senare köra hit det. Förutom att mitt gamla arbetsrum just nu är fullt med deras prylar så är även en del placerat i klädkammaren och halva förrådet är nu upptaget att deras grejer. Som tack för det slipper vi städa huset och det är ju värt en del.

Efteråt körde vi ytterligare en vända till lägenheten med bl a alla CD-skivor som nu står prydligt på därför avsedd plats. 

Vi var hemma igen vid halv tre och då var det vila och dusch som gällde. Sedan åkte jag in till stan för att äta middag med några fd arbetskamrater. Det var ett skönt avbrott och kul att träffa dem och och få insupa atmosfären av storstadens puls.

När vi senare på kvällen promenerade till Medborgarplatsen för att ta tunnelbanan hem såg vi en luftballong som flög väldigt lågt. Här verkar de brassa på för att få mer höjd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar