lördag 1 juni 2013

Dagens övningar

Förmiddagen ägnade vi oss åt trädgårdsarbete. Häckrensning och gräsklippning stod på schemat och häcken tar sin tid att få ordning på och dessutom är det fruktansvärt obekväm arbetsställning.  Nu var det häcken på baksidan som skulle snyggas till. Men nu är det gjort och det kanske bara behövs lite finrensning innan vi lämnar i från oss fortsatt skötsel till köparna. Medan jag rensade åkte Stefan till återvinningen med diverse skräp och trädgårdsavfall från förra rensningen. Precis när Stefan var klar med gräsklippningen började det regna och då var det dags för lunch.

Efter lunch åkte vi till lägenheten med mer grejer och nu fick strykjärn och strykbräda åka med. Vi tog också med klaffbordet och två stolar om vi ställde i köket i väntan på de nya som kommer på onsdag. Vi tog också med några blommor.


 Tillfällig placering

Uppackningen gick fort så vi grep oss an gardinprojekt till vardagsrummet och nu kom våra gamla gardiner från Länna väl till pass. Vi har inte kunnat använda dem här på L 21 eftersom vi har så högt till tak. Färgerna passar exakt till de nya tapeterna i vardagsrummet. Medan jag la upp gardinerna till lagom längd åkte Stefan till Bauhaus och köpte lister till fönsterna. 

Det blev riktigt bra tycker vi

Nu är vi hemma och har planerat lite festligt med en grillad entrecote men det verkade ett tag som vi inte skulle kunna genomföra det pga spöregn men nu har det lugnat ner sig så jag hoppas att vi kan använda grillen en sista gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar