söndag 16 juni 2013

Fortsatta aktiviteter

I fredags var första dagen som vi inte behövde tänka på huset för det är ej längre vårt. Vi ägnade en heldag till att åka till Norrtälje för att fira Hillevi som tog studenten. Med oss i bilen hade vi Isabella och lilla Charlie. Trots att dagen blev lång och han satt fast i bilbarnstol långa tider var han inte ett dugg gnällig.


Lycklig studentska


Gårdagen ägnade vi oss åt att titta på spegelskåp, handfat och underskåp på Bauhaus. Vi har kollat där ett par gånger och velat fram och tillbaka men i går hade vi bestämt oss men då fanns ingen på den avdelningen som kunde ta vår beställning. Kundtjänst ropade ut flera gånger men ingen dök upp. Vi hade tänkt att de ska leverera och göra installationen. Vi blev lite irriterade och tänkte att vi får åka någon annanstans men nu har vi bestämt oss för att göra ett nytt försök i morgon.

Men vi köpte oss en mikro och även det var svårt att hitta en lämplig. Vi har ju inte så stor plats längre.
Resten av dagen fixade vi till så nu har vi ett bra duschrum och i dag har vi bringat lite ordning även i badrummet. Men vi är i stort behov att förvaring så vi behöver verkligen de spegelskåp och underskåp som vi ska köpa.

På kvällen hittade jag en byrå på Blocket som skulle vara lämplig i vår hall. Jag ringde i morse vid niotiden och så körde vi till Märsta och köpte den för 200 kronor. Den passar perfekt och att vi inte behövde hålla på med montering är vi inte alls ledsna för.

Nu hoppas jag på ett köksbord med fyra stolar som också finns på Blocket. Jag har haft kontakt med säljaren och hon skulle ringa mig efter åtta i kväll när hon slutat jobba. Vi hoppas att bordet och stolarna finns kvar så vi löser den detaljen också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar