måndag 17 juni 2013

Full rulle på förmiddagen

Efter frukost åkte vi till Bauhaus och har nu beställt nya toaletter, handfat med kommoder samt spegelskåp. Vi kan få det hemlevererat men inte installerat så vi funderade en stund och så ringde vi våra hantverkare och det kan fixas av dem. Det dröjer nog närmare en månad innan leveransen kommer och har hantverkarna semester då så får vi lagra i gästrummet så länge. Hoppas att allt kommer att fungera med det så vi slipper reklamera och joxa.

Sedan hem och göra polisanmälan av våra cyklar och göra stöldanmälan till försäkringsbolaget. Chansen att få ut så mycket är nog ganska minimal men man måste ju försöka. I går kväll skrev vi ett mejl till ordförande i föreningen. Alltihop verkar ju skumt, det behövs nyckel(bricka) för att dels komma in i porten och sedan i cykelrummet. Ingen åverkan på dörrarna. Är det någon som bor här tro?

Och så har jag haft en del kontakter med KungSängen eftersom de som levererade hit min nya säng har gjort fel när de monterade den. Bygeln som sitter vid fotändan och som ska hålla stora madrassen är felmonterad och tar inte emot stora madrassen vilket betyder att när jag höjer främst fotändan så tar madrassen lättaste vägen och det här rakt fram. Tänk att det alltid ska vara något fel på det man köper.

När vi var i butiken i lördags så fick de bjuda mig på glidskydd för bäddmadrassen och i morgon ska en servicekille komma och förhoppningsvis fixa till så det blir rätt. Jag kan ju inte ha stor del av madrassen utanför sängen. Och den är tung att hålla på att puffa tillbaka.

 Efter fler höj och sänkningar sticker madrassen ut ännu mer.

 Korkad montering, den madrassen som bygeln håller emot är fast och kan inte rubbas.
 Bygeln ska alltså sitta ett snäpp upp

 Med rätt montering ska madrassen följa underredet.

Nu har vi fått upp våra "bordellgardiner" och nu är det bara omtaget som fattas var vi nu har lagt det.

Vi tycker att det är snyggt.

1 kommentar:

  1. Tänk att det kan krångla så mycket för er! En rejäl färgklick med draperiet :)

    SvaraRadera