söndag 9 juni 2013

Inte bara flyttbestyr

I går fick vi en välbehövlig avkoppling då vi var bjudna till kusinen på Henkan. Vi hämtade Anita och Lennart strax före tre och sedan hade vi en riktigt rolig kväll med trevliga människor, god mat och mycket sång och musik och mysigt umgänge.

Men först på morgonen packade vi in köksbordet och stolarna i bilen och åkte till Mio och det var inga problem att få tillbaka pengarna. Vi klarar oss bra tills vidare med det klaffbord som vi har och stolar har vi. Nu gäller det i första hand att tömma huset och fixa till så allt är klart tills på torsdag förmiddag.

I dag har vi gjort klart på övervåningen och kan nu koncentrera oss på nedre plan. Vi hade planerat att vi skulle klippa gräs och lite annat fix i trädgården men det regnade häftigt och åskade rejält så det jobbet får vänta några dagar.

Strax efter lunch kom Eva, Marika, Lena och Per och befriade oss från en hel del saker. Hammocken finns nu i Lena och Pers ömma vård och de tog också med sig trädgårdsredskap. Eva tog hand om en massa prylar som är lämpligt för loppis. Samtidigt som det känns bra att lämna i från sig en del grejer så är det lite sorgligt eftersom det blir en så tydlig markering att nu går vi från en fas i livet till en ny.Här fylls Evas bil till brädden

Sista lasset som vi körde i dag var för placering i källaren och nu börjar vi verkligen se slutet. I morgon förmiddag ska gå ner i källaren med några saker som hamnat i lägenheten och samtidigt ta med några kartonger som vi inte längre behöver.

Under kvällen har vi pysslat här hemma och fått en hel del gjort och det märks att det går framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar