onsdag 10 juli 2013

Behaglig dag

I går var det ytterligare en dag med strålande solsken och i det närmaste helt vindstilla. Vår lilla gosse kom vid åttatiden och som vanligt hade han sin cykel med sig. Vi hade tänkt att gå ner till badet men vi kom inte så långt. Han fick syn på en lekplats och det var ju helt OK att stanna där. Först rusade han till rutschkanan och åkte några gånger. Sedan använde han den som klätterställning. Utrymmet under rutschkanan var utformat som ett litet hus och där var det mysigt att hålla till. När han tröttnat på lekplatsen ville han spela fotboll så vi hittade en gräsmatta intill som var lämplig. Förutom att ta med fotboll hade vi laddat med lite andra saker som är kul utomhus.


 Här säljer han glass

Och så måste man sträcka ut sig lite också

 Här fick han in ett bra skott

 det gäller att blåsa ordentligt

Helikoptersnurran är svår att få fart på......

....men med lite hjälp gick det bra


Sedan var det dags att gå hem och få mat och sova. Vid halv tre kom Anita och Lennart och fikade med oss. Vi bjöd på jordgubbar och glass vilket var passande denna varma sommardag.

När gossen blivit hämtad av sin mamma satt vi kvar och pratade några timmar. Kul att det är nära så det är så lätt att bara komma förbi en stund.


1 kommentar:

  1. Ni hamnade på ett trevligt ställe med gossen och trevligt var det med fikastund hemma hos er.

    SvaraRadera