tisdag 9 juli 2013

Grönan

I går morse såg jag i DN att mina favoriter Östen med resten skulle uppträda på Grönan på kvällen. Vi bestämde oss för att åka dit och numera går vi båda in gratis på Grönan eftersom vi är pensionärer.

Men innan det så tog vi en promenad längs med Magelungen efter lunch. Vi tog med fika och korsord och satt på en bänk utefter vattnet och det var skönt. Det blev ändå en hyfsat lång promenad och så hem och vila en stund innan vi begav oss in till stan. Vi började med en god middag på Ulla Winbladh och vi satt ute och åt i deras lummiga uteservering.

Så strosade vi iväg till Grönan och det fanns inga sittplatser så vi tänkte att vi kommer inte att orka stå still i en timme på våra trötta ben och fötter, men det var inga som helst problem. Det gick inte att stå still för musiken är så medryckande och "gubbarna" är så otroligt musikaliska och leker fram musiken.


 Östen med resten

Många i publiken hörde till den äldre kategorin men det fanns också en hel del ungdomar, främst tjejer som också hade svårt att stå till när det svängde och som verkade uppskatta musiken.

Vi tog sedan båten över till Slussen och sedan hem. Det är underbart att ha tunnelbanan som nästan kör fram till porten.

Solnedgång över Stockholm vid 21:30. 
De mörka pluttarna som syns på var sida om solen är luftballonger

1 kommentar: