onsdag 3 juli 2013

Mer nostalgi

Dagen fortsatte med att vi åkte till Djurgården och gick på det nyöppnade ABBA-museet och det var en nostalgikick som hette duga. Det var dyrt men väl värt pengarna för det var hög teknologi med olika interaktiva stationer där man bl a kunde sjunga i en liten "inspelningsstudio". Stefan gjorde det och han kan nu gå in på museets hemsida och lyssna på inspelningen. Jag vill också lyssna på det.


 Scenkläderna när de sjöng Waterloo 1974 och vann

Förutom ABBAprylar fanns det mycket annat i nostalgiväg. Här nedan ett exempel på min ungdoms spellista i spotyfy eller MP3 or whatever det heter.

 Jukebox

Vi var på museet i cirka två timmar och ändå känns det som man bara skummat lite på ytan. det var ganska så mycket folk och jag tror nog att det blir ett nytt besök under hösten.

Dagens lunch intogs på Blå Porten. De hade tyvärr inte gädda med smör och pepparrot så vi fick nöja oss med andra rätter. Porten är blå vilken inte syns på bilden

 Blå Portens trädgård och uteservering

Därefter tog vi oss till Kungsträdgården och fikade under almarna. Vi satt så vi hade fin uppsikt över Jakobs kyrka och på gräsmattan i fonden hade några barnfamiljer picknick.

Jakobs kyrka


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar