måndag 15 juli 2013

Spontan fest

När vi var i Nynäshamn häromdagen hörde Anders (Stefans brorson) av sig och föreslog att vi skulle träffas och göra en utflykt till Sigtuna eller Waxholm. Nu blev det inte så eftersom hans höggravida hustru har lite känningar av förverkar eller vad det är. Det verkar tidigt eftersom hon har sex veckor kvar till planerad födelse men barnet vill kanske komma tidigare.

Det blev i stället så att vi sammanstrålade i Hässelby hos Bo och Tina för en fika på eftermiddagen i går. Nu när vi har närhet till kommunala färdmedel så tog vi pendeltåget och sedan buss sista biten och det tog in alles ca 50 minuter. Det var jättetrevligt och Filippa var som vanligt i högform. Den tjejen har en energi som jag sällan skådat maken till. Hon styr och ställer och underhåller, vad månde bliva av den entertainern när hon blir stor.

 Liten fontän på Bo och Tinas altan

Här kommer några bilder där Filippa och farfar Bo kastar rockring till varandra och det var en lek som aldrig ville ta slut.


 Vinbären är snart klara för skörd.

Det var en så trevlig eftermiddag att Tina föreslog att vi skulle äta middag tillsammans. Stefan och Anders åkte i väg och inhandlade lämplig mat. Det blev gillad kyckling, potatissallad och en härlig tomat och mozarellasallad

Vacker uppläggningInga kommentarer:

Skicka en kommentar