fredag 7 februari 2014

Förkylt igen och IKEA

Jaha, så har jag blivit förkyld igen, i alla fall är jag täppt i näsan, snorig och har lätt huvudvärk. Men varför då, jag har ju bara varit frisk en månad sedan förra vändan. Hoppas att detta försvinner fort.

I dag har vi varit på IKEA och inhandlat ett skåp till köket som Stefan håller på att skruva ihop. Vi har köpt ny kyl/frys som vi fick hem förra fredagen och i tisdags sålde vi våra gamla skåp som inte var gamla alls utan nyinköpta i maj förra året. Vi behöver inte ha så mycket kyl och frysutrymme däremot är vi mer betjänta av ett extra skåp i köket är vi bl a kan ha mikron.

Vi var på IKEA kl 10:00 när de öppnade och trots att vi visste vad vi skulle ha så tog det 1,5 timme innan vi stod i kassakön. Men då hade vi haft problem i plocklagret, de uppgifter som stod tryckta på infobladet stämde inte så vi fick leta reda på en personal för att få korrekta uppgifter.


Tulpaner piggar alltid upp

1 kommentar:

  1. Känner igen det där från IKEA, sist jag var där fick vi flera ur personalen att springa runt och söka det vi skulle ha. De fick till och med spärra av en gång och da fram en truck... Men vi fick med oss det vi ville ha!

    SvaraRadera