onsdag 16 april 2014

På lekhumör

I går hade vi vår lilla kille hos oss igen och vi hade en riktigt mysig dag. Vi gick ut på förmiddagen utan några protester och vi tänkte att han skulle få prova linbanan lite försiktigt, men han vågade inte även om visa att vi skulle hålla i honom. Men då tog sig Stefan en tur istället. Sedan gick vi ner till sjön och matade änderna vilket Laurin tyckte var kul. Det var ganska behagligt väder men det blåste lite så det var svårt att få iväg brödbitarna, de flesta hamnade nära våra fötter men det hindrar inte änderna från att ta för sig.


 Härligt med så många påskliljor

 Tjohoo

 Änderna gillade vårt bröd


På väg hem stannade vi vid en lekplats som är en öppen förskola så det finns en hel del som är kul att leka med. Men bäst av allt är de blå gungorna som är utformade som en fåtölj. De var upptagna men strax innan vi skulle gå såg Stefan att de blev de lediga så vi rusade dit och så fick gossen gunga, högt, högt....
Efter lunch var Stefan iväg till St Eriks för kontroll av ögonen så Laurin och jag var ensamma några timmar. Då blev det lek och bygg av lego, läsa några Bamsetidningar och när Stefan kom hem blev det fika.

1 kommentar:

  1. Härligt att få leka - att ha barnasinnet kvar;)

    SvaraRadera