tisdag 16 september 2014

Inspiration

Inspirationen att skriva på bloggen har inte infunnit sig på några veckor. Dagarna har runnit iväg och jag har varit ganska så social och träffat vänner och familj. Och så har jag ägnat mig åt att färdigställa några UFOn och jag måste säga att jag är hjärtligt trött på rött. Jag ska nu lämna en mössa och halsduk (nystickade) till någon bättre behövande.

På måndag åker jag och en väninna till Barcelona och det är lite planering inför den resan. Vi har hyrt en lägenhet och den verkar bra men det är ett litet krux med den. Det är det att den ligger på sjätte (6) våningen och det finns ingen hiss. I går köpet jag en ny resväska som är lite mindre än de vi har. Jag kommer att packa så lätt som möjligt och nu har jag en resväska som jag bedömer blir enklare att bära upp sex trappor.

Vi har ju ett fantastiskt fint sensommarväder och igår tog vi en promenad vid sjön och de senaste gångerna har jag inte sätt skymten av andra sjöfåglar än änder. Jag undrar var svanarna, doppingarna och sothönsen tagit vägen.Det börjar bli lite höstlikt

1 kommentar:

  1. Det där med inspiration (brist på) känner jag igen. Trevlig resa!

    SvaraRadera