torsdag 6 november 2014

Snart vinter

Tisdagskvällen då min vän var hemma hos oss på middag var mycket trevlig vilket det brukar vara. Maten blev godkänd och även så vinet jag hade köpt. Vi tittade på bilderna från vår Barcelonaresa och så blev det mycket prat och tiden bara flög iväg.

Och så har vi bokat en ny resa, denna gång till Bratislava och Budapest och temat är opera och balett. I Bratislava ska vi se La Boheme och i Budapest blir det baletten Svansjön. Vi åker den 27 april och kommer hem den 1 maj och då är det försommar där nere. Det är roligt att ha något att se fram emot.

Idag hade seniorföreningen i vår Bfr sin årliga lunch med ärtsoppa. Det var också en trevlig tillställning och roligt att träffa vännerna i föreningen. Förutom mat och prat blev det lite allsång ledd av en av medlemmarna som är musiker.

Årets första blötsnö har fallit och det har varit ganska kyligt. Det börjar bli dags att plocka fram vinterjackor och skor/stövlar så i morgon blir det en tur till källarförrådet för att hämta upp lite varmare kläder.


1 kommentar: